
Kanye West , Kim Kardashian ile sekiz yaşındaki kızı North West’i TikTok‘ta görmekten mutlu olmadı.
Geçen Cuma, 44 yaşındaki Kanye, North’un videolarından birinin ekran görüntüsünü paylaştı ve Kardashian’ı çocuk için “iradesine karşı” hesap açmakla suçladı.
Kardashian’a göre, o ve North, Kasım 2021’de TikTok‘ta ortak bir hesap başlattı ve çocuk o zamandan beri – doğrudan gözetim altında – aktif.
DAHA FAZLA OKUYUN: Kuzey Batı TikTok’ta ‘Grinch’ dönüşümünden geçiyor
North, son birkaç ayda dans videolarından kedi videolarına kadar her şeyi paylaştı.
41 yaşındaki Kardashian , Cuma sabahı Instagram hikayesindeki bir gönderide, ayrı yaşadığı kocasının yorumuna yanıt verdi.
“Kanye’nin röportajlarda ve sosyal medyada bana sürekli saldırıları, aslında herhangi bir TikTok North’un yaratabileceğinden daha incitici” diye yazdı. “Çocuklarımızın ana sağlayıcısı ve bakıcısı olan ebeveyn olarak, kızımızı korumak için elimden gelenin en iyisini yapıyorum ve aynı zamanda yetişkin gözetiminde yaratıcılığını dilediği ortamda ifade etmesine izin veriyorum – çünkü bu ona mutluluk getiriyor.
“Boşanmak çocuklarımız için yeterince zor ve Kanye’nin durumumuzu bu kadar olumsuz ve alenen kontrol etmeye ve manipüle etmeye çalışma takıntısı sadece herkes için daha fazla acıya neden oluyor. Başından beri sağlıklı ve destekleyici bir ebeveynlik ilişkisinden başka bir şey istemedim çünkü çocuklarımız için en iyisi bu ve Kanye’nin her adımda bunu imkansız hale getirmeye devam etmesi beni üzüyor.
“Çocuklarımızla ilgili tüm meseleleri özel olarak ele almak istiyorum ve umarım geçen yıl sahip olduğu üçüncü avukata herhangi bir sorunu dostane bir şekilde çözmek için cevap verebilir.”
DAHA FAZLA OKUYUN: Kuzey Batı yeni TikTok videosunda diş tellerini tanıttı
Kanye daha önce kızının TikTok hesabı hakkında konuşmuştu.
Ocak ayında, Hollywood Unlock podcast’inde göründü ve Kardashian’ın güvenlik ekibiyle çocuklarını okul için alırken evine girme konusunda bir anlaşmazlığa girdiğini açıkladı.
“Güvenlik benimle çocuklarım arasında olmayacak” dedi. “Ve çocuklarım benim iznim olmadan TikTok’ta olmayacak.”